JOL Oudorperhout

 

Onze vrienden

JOL Oudorperhout is een project dat grotendeels op de been wordt gehouden door vrijwilligers en sponsoren. Zonder de gulle giften van onze sponsoren kunnen wij geen JOL draaien. Wij, de vrijwilligers van JOL Oudorperhout, bedanken iedereen die ons steunt op welke manier dan ook. Speciale dank gaat uit naar:

't Hekeltje

We zijn dit jaar ontzettend geholpen door 't Hekeltje Verhuur! Ten eerste hebben ze voor ons houten pallets opgespaard die de kinderen straks kunnen gebruiken om hutten mee te bouwen. En ten tweede hebben ze een aggregaat voor ons beschikbaar gesteld zodat we stroom hebben op ons veld!

Albert Heijn Oudorp

De Albert Heijn in Oudorp sponsort ons dit jaar op meerdere manieren. Zo kunnen we daar terecht voor goedkope boodschappen en producten die tegen de houdbaarheidsdatum lopen. Dankzij de Albert Heijn komen we niet met een lege maag te zitten!

Kropsla

Dankzij Kropsla kunnen we een aantal dagen in de week vers fruit aanbieden aan iedereen op het veld. Deze vitamine boost kunnen we goed gebruiken want het is vaak hard werken op de JOL, zowel voor de kinderen als de vrijwilligers!

Containerbox

Vanwege de sloop van onze oude opslag aan de Maasstraat, moesten wij noodgedwongen op zoek naar een nieuwe plek om al onze spullen kwijt te kunnen. Containerbox heeft ons tijdelijk uit de brand geholpen door een box aan te bieden waar wij onze materialen in kwijt kunnen!

Plymovent

Plymovent helpt ons dit jaar door een transportbus van hun aan ons uit te lenen. Hierdoor kunnen wij eenvoudig de grote groene tenten ophalen die we jaarlijks gebruiken en al onze spullen die in de opslag van Containerbox staan.

Wijkcentrum De Oever

Wijkcentrum De Oever is onze slechtweerlocatie. Hier gaan wij naar toe gaan als we vanwege slecht weer niet op het veld kunnen spelen. Daarnaast kunnen wij tijdens de voorbereidingen terecht in De Oever om te vergaderen over de JOL.

Bakkerij Beerse

Bakkerij Beerse, o.a. gevestigd in Oudorp, maakt dit jaar weer een aantal lekkere traktaties voor ons om uit te delen aan de kinderen. Dat wordt smullen!

Slimpie

Slimpie sponsort ons al meerdere jaren op rij een aantal flessen limonadesiroop. Naast dat de siropen van Slimpie 0% suiker en calorieën bevatten, zijn ze ook nog eens vegan en glutenvrij! Een verantwoordelijke dorstlesser dus.

Bak Reizen

Bak Reizen heeft ons dit jaar gesponsord met een flinke financiële bijdrage! Wij gaan kijken waar we deze donatie het beste voor kunnen gebruiken. Bij Bak Reizen kunt u terecht voor een touringcar huren, busreizen en dagtochten voor groepen & bedrijf. Duizenden reizigers gingen u al reeds voor.

Sponsoren JOL 2021:

Wij willen ook de ouders bedanken die ons helpen tijdens de JOL en alle kinderen voor de fantastische inzet en creativiteit.